Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Moderna Pensionsvalet lanserar nytt koncept totalpension!

Av Joakim Elkerman - 27 december 2011 12:42

Hej alla glada, hoppas ni haft en underbar jul. Det hade verklgien jag dock känner jag att man gått upp en 5 kg i ren julskinka :-). Kan glädjande berätta att den tjänst som jag aktivt beställde från moderna pensionsvalet visade sig vara ännu bättre än vad jag trott. De lanserade nämligen som jag skrev ovan ngt som jag fick utskick om men som heter totalpension  där det ingår ett gäng olika tjänster, som exempelvis:

  • En personlig pensionsrådgivare
  • En personlig pensionsprognos
  • Förvaltning av fondförsäkring
  • Förvaltning av premiepension
  • Efterlevandeskyddsförsäkring
  • Unika erbjudanden om privat sparande
  • Unika liv- och sjukvårdsförsäkringar
  • Nyhetsbrev varje månad
  • Rådgivning och analys av marknadsläget
  • Nöjd-kund-garanti

Så nu helt plötsligt känner jag mig riktigt taggad att ha kommit igång med detta, och ska bli kul att följa utvecklingen. 


Men jag ska i alla fall se till att vila upp mig ordentlgit nu i mellandagarna, ska förska träna lite med, och även göra några klipp på mellandagsrean. 

Önskar dig en forsatt trevlig ledighet om du är ledg :-), så hörs vi innan årets största fest går av stapel nämligen nyår.


Hejsvejs


 



 
 
Ingen bild

Göran

27 december 2011 15:57

Jepp julen gick smärtfritt förbi :-), Totalpension verkar ju inte så dumt måste jag säga.Ska ringa och prata med moderna pensionsvalet och höra mer i detalj vad det handlar om.

 
Ingen bild

Steffo

27 december 2011 15:59

Julen va helt underbar hos oss, med massa go mat och härliga släktingar och vänner.Jag har faktiskt bestämt mig för att bli lite mer aktiv med min pension, detta skulle kanske kunna vara ett alternativ. Dock hade jag aldrig hört talas om moderna pensionsvalet tidigare. Men ska kolla runt lite mer tror jag.

Joakim Elkerman

28 december 2011 12:55

Bra beslut Steffo, finns massa bra förvaltare där ute. Kul att du ska komma igång.

 
Ingen bild

NIcke

27 december 2011 15:59

Fantastisk jul och sjukt proppmätt :-). Nu blir det hårdträning fram tills magen är borta.

Joakim Elkerman

28 december 2011 12:54

Eller hur Nicke man bara äter och äter :-)

 
Ingen bild

Lena R

27 december 2011 16:01

Jorå julen va trevlig men ännu roligare ska det bli att fira in det nya året med pompa och ståt. Kul med ditt tips angående pensionsförmedlare är på jakt efter en som förklarar enkelt så jag förstår och då jag inte själv behöver vara superaktiv. Känns som moderna pensionsvalet är en sådan aktör.

Joakim Elkerman

28 december 2011 12:53

Hej Lena yes moderna pensionsvalet är verkligen en sån aktör. Sköter sig självt och så kan man göra det man tycker är roligare.

 
Ingen bild

Lennie 69

27 december 2011 16:02

Julen gick enligt plan, bortsett från va fan tog snön vägen. Tycker synd om mina barnbarn som inte kan åka pulka och ha snöbollskrig som man själv hade hela jularna för i tiden.Får tacka för en trevlig blogg också.

 
Ingen bild

Sussi Lande

27 december 2011 16:04

Åhhh va skönt det är att vara ledig, och bara sitta framför brasan och lyssna på stormen utanför. Tack för ditt tips om pensionsförvaltare, har alecta idag men är lite sugen på att testa ngn ny kanske moderna pensionsvalet kan vara ett alternativ här framöver.

Joakim Elkerman

28 december 2011 12:52

Visst är det nice med ledighet Sussi!

 
Ingen bild

Andy

29 december 2011 00:02

Tjena mors, dem där moderna pensionsvalet ska jag kolla in, verkar enkelt och smidigt. Och så till och med jag hajar ngt så trist som pension :-). Ha det gött

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Joakim Elkerman - 2 april 2012 12:55

Halloj igen, ville egentligen bara snabbt önska er en magisk vecka. Upptäckte precis i allt jobb från de feeds från spinglo jag hämtar hem att det är ju påsk denna vecka :-). Shit va snabbt tiden går alltså, men ha en riktigt bra vecka önskar jag til...

Av Joakim Elkerman - 29 mars 2012 12:30

    Hej igen alla glada kan nu berätta att en shoppingplattform från spinglo har precis släppts live. Och jag repeterar än en gång att för att bli medlem behöver ni ha en invite code som ni får nedan: http://www.spinglo.com/i/joakim.elkerman@g...

Av Joakim Elkerman - 28 februari 2012 09:30

http://www.spinglo.com/i/joakim.elkerman@gmail.com   Vill bara påminna er alla om att använd denna invitecode för att kunna registrera er inne på spinglo.  Har fått massa mail om att det inte går att regga sig, för att det behövs en invitecode ...

Av Joakim Elkerman - 15 februari 2012 11:42

Halloj alla glada, har precis varit på en konvent i en företagslokal som berättade om nya online media tjänster som vi kan förvänta oss här i Sverige de kommande åren. Blev riktigt imponerad av ett gäng tjänster men håller fortfarande spinglo väldigt...

Av Joakim Elkerman - 5 februari 2012 14:42

Halloj alla glada , hoppas ni haft en skön helg och en riktigt bra start på den stora vilodagen nämligen söndagen. Det händer grejer inne på spinglo som sagt. Rörligt material såsom youtube, och även feed sm inte är på ens egna modernsmål går att d...

Ovido - Quiz & Flashcards